Wedstrijdverslagen

Een wedstrijd uit de midden poule van HB. Het publiek zit al snel vol met Zwolle en Groningen supporters; de wedstrijd kan beginnen! Al snel een paar leuke rally’s, en Harry uit Zwolle weet de bal een aantal keer goed af te blokken. Zo probeert Groningen toch weer op een hogere eindstand te komen. Beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd, en deze wedstrijd zit vol met indrukwekkende aanvallen en slim geplaatste ballen. Het gaat …Volledige artikel lezen?

De meiden van het studententeam uit Leeuwarden lijken goed wakker te zijn en ook de meiden uit Hardenberg staan al energiek op het veld. Met ABBA op de achtergrond beginnen de teams aan de eerste set. Het niveau ligt erg dicht bij elkaar en de punten gaan gelijk op in de eerste paar rally’s. Anne van het Greijdanus heeft een sterke opslag en het team weet daarmee op een voorsprong van 16-8 te komen, voordat …Volledige artikel lezen?

Twee studententeams strijden tegen elkaar en beide teams zijn erg enthousiast. Voorafgaand aan de eerste set wordt er aan de kant van Wageningen nog een teambespreking gedaan, terwijl de mannen uit Dronten al snel klaarstaan op het veld. Dronten mag de wedstrijd openen. Wageningen weet veel slimme balletjes te spelen, de spelers weten precies de gaatjes te vinden bij Dronten en klimmen zo hun weg omhoog in de eerste set. Af en toe een harde …Volledige artikel lezen?

Bij de meiden van GSV Groningen zit de sfeer er in ieder geval al goed in met hun haarbandjes en vlinder vleugeltjes. Sanne heeft een stabiele opslag wat goed is voor een aantal punten, en Zwolle komt daardoor al snel op een voorspong van 4-0. VIAA is verdedigend duidelijk een stukje sterker, en de stand is al snel gestegen naar 11-3 voor de meiden uit Zwolle. Maar De Vries maakt een mooie aanval op midden …Volledige artikel lezen?

Het beloofd een leuke pot te worden; beide teams hebben namelijk de laatste wedstrijd van gisteren gewonnen. Gomarus heeft een paar sterke aanvallers, maar Greijdanus heeft lange spelers voorin staan die veel ballen afblokken. Yoran K. uit Assen heeft een harde opslag waar het Greijdanus het vrij moeilijk mee heeft, en de groene shirtjes komen hierdoor op een paar punten voorsprong. Ook John uit Assen heeft een sterke opslag, maar die weet Zwolle dan wel …Volledige artikel lezen?