Vertrouwenspersoon

Ik ben Jorien Verbree, ik ben 40 jaar en woon in Assen, wijk Kloosterveen. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen in de leeftijd van 3, 9, 10 en 13 jaar. Ik werk als intakefunctionaris en ambulant hulpverlener bij Ambiq (orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek). 

Ik ben al een aantal jaren betrokken bij het PVT, wat in 1996 begon door eigen deelname, als speler van toen en sinds 2010 als pleegouder voor de spelers van nu. 

Een PVT week vol sportiviteit & gezelligheid is fantastisch!! Vier dagen om mooie herinneringen te maken met elkaar.   

Maar het kan ook zo zijn dat je op dit volleybaltoernooi geconfronteerd wordt met negatieve ervaringen als het gaat om vormen van ongewenst gedrag. Denk aan pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, verbale en fysieke agressie (wat ook zeker via de weg van sociale media geuit kan worden). 

Gaan anderen over jouw grenzen en loop je hierdoor rond met vragen of problemen? Wil je het melden of er over praten? Bel of mail me gerust. De gesprekken zijn vertrouwelijk en jij bepaalt wat je kwijt wilt. Ik zal vooral luisteren en vragen stellen, zodat we er samen achter kunnen komen wat je nodig hebt. 

Groeten Jorien Verbree (Contactgegevens; 06-49360493 j.verbree-pvt@outlook.com)

Jorien Verbree