Redactie


Het digitale kloppend hart van het PVT. Alle informatie die jullie via de online snelweg tot jullie komt wordt nog live gegenereerd door de Redactie. We zijn ons er ontzettend van bewust dat ons werk in de komende jaar prima te vervangen is door AI, maar voor nu moeten jullie het met ons doen.

Al jaren zijn we dag en nacht bezig met verslaan van het PVT. Dat doen we doormiddel van foto’s, films, tekst en Social Media. Elk jaar wordt er voor duizenden euro’s aan apparatuur naar de Olympus gesleept om alles zo goed mogelijk in beeld te brengen. We proberen elk team op de foto te krijgen en schrijven voor veel team een wedstrijdverslag en ook het publiek wordt niet vergeten.

Naast deze continue stroom van vermaak heeft de redactie nog een schimmige subcategorie. Niemand weet precies hoe het werkt en wat er gebeurt maar elke PVT-zaterdag gebeurt het weer: er is een PVT-FILM! Het vermoeden is dat er tot diep in de nachtelijke uurtjes beelden gemonteerd worden en voorzien worden van een passende soundtrack.

Naast alle nuttige dingen heeft de redactie voornamelijk heel veel plezier in wat ze doen. Vier dagen een hobbyen en ervoor zorgen dat iedereen met een glimlach terug kan kijken op weer een fabaltastisch PVT.