Inschrijving 56e PVT 2025

Beste volleyballers,

Maandag 7 oktober 2024 om 16.00 uur start de inschrijving voor het 55ste PVT. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Om jouw school of studentenvereniging aan te kunnen melden heb je inlogcodes nodig. Vraag bij jouw schooldirecte / sportdocent / verenigingsbestuur na wie contactpersoon namens jouw school of studentenvereniging is. Hij/zij kan de aanmelding verzorgen.

Is er op jouw school of studentenvereniging geen contactpersoon bekend, of heeft jouw school of studentenvereniging niet eerder meegedaan? Stuur dan een mail naar secretariaat@pvt-assen.nl.

Het PVT wordt georganiseerd voor christelijke scholen en studentenverenigingen*. Voor meer informatie of vragen over deelname kun je eveneens contact opnemen met de PVT organisatie. Stuur een mail naar secretariaat@pvt-assen.nl o.v.v. jouw contactgegevens en wij nemen contact met jou op.

* van oorsprong wordt het PVT georganiseerd door en voor NGK (voorheen GKV) scholen en studentenverenigingen. Tegenwoordig is de doelgroep breder. Wij komen graag in contact met scholen en studentenverenigingen die geïnteresseerde zijn in deelname aan het PVT en de meerwaarde van dit toernooi. Om het unieke karakter van het PVT te behouden én omdat er een maximum zit aan het aantal deelnemende teams, behouden wij ons als organisatie het recht voor om scholen of studentenverenigingen toe te laten of te weigeren.