PVT feestavond (tickets)

Update 22-02:
GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR

Speciaal voor de PVT Feestavond verbouwen we een deel van de sporthal en wordt de sportkantine omgedoopt tot PVT Café.

Voor spelers, medewerkers en gastouders is de entree gratis. Overige bezoekers kunnen kaarten kopen. Entree € 5,00. Verkrijgbaar aan de kassa of te bestellen onderaan deze site.

Als je alleen mee eet met het PVT Diner heb je geen ticket voor de feestavond nodig.

  • De Scholieren Challange wordt special door VGSN-Nederland georganiseerd voor alle scholieren. Maak als scholieren met 4 challenges kennis met de studenten!
  • De Studenten Battle is voor alle B-categorie scholieren en studenten. Vanaf 21.45 uur in de sportkantine.
  • Zorg dat je op tijd bent voor het optreden van Roberto Rosso!
  • Joint the party met DJ Redson

Vergeet je Spelerskaart en ID-kaart niet! Bij de entree ontvang je een polsbandje <18 of > 18.

Consumpties d.m.v. consumptiemunten. Wij hanteren gereduceerde prijzen om de feestavond voor iedereen betaalbaar te houden.


Wil je ook naar de PVT Feestavond? Wil je je vrienden of leden van je studentenvereniging uitnodigen om ook te komen? Van harte welkom.

De PVT Feestavond is een besloten feest. Bestemd voor spelers, medewerkers, gastgezinnen en overig publiek dat een connectie heeft met het PVT. Speel je zelf niet mee, maar zit je wel op een van de scholen of studentenverenigingen die meedoen, of zit je bij een van de (betrokken) kerken of doen vrienden van jou mee aan het toernooi? Van harte welkom. De PVT organisatie behoudt zich het recht voor om personen die niets op de feestavond te zoeken hebben te weigeren.