Interview met het luidste lid van GSV

Onze interviewer, waarvan ik niet wist dat we die hadden, ging een keertje de zaal in met een paar vraagjes. Maar het moest niet zomaar een doodnormale speler, coach of toeschouwer zijn. Het moest de luidste PVT’er zijn die er op dat moment was. Die hebben we gevonden en hier zijn haar antwoorden op drie korte vraagjes. Brand maar los Celine!

Hoe vind je het PVT tot nu toe?

Tot nu toe is het echt helemaal fantastisch! Ondanks dat er een jaar tussen zit is het mooi om terug te zijn en te zien dat de sfeer hetzelfde in gebleven! Persoonlijk is het ook een bijzonder jaar, ik mag na jaren trouwe supporter zijn aan de kant nu ook zelf meespelen met het mijn studentenvereniging GSV. De voetjes gaan van de vloer en de liederen worden gescandeerd dus tot nu zeker geslaagd.

Denk je dat je stem het volhoudt de komende dagen?

Dat mag je mij zelf maar even vragen, een antwoord kan ik je alleen niet verzekeren. De stembanden zijn al luidkeels gebruikt en keelsnoepjes zijn al groots ingeslagen.

Hebben jullie een bepaalde techniek om veel te winnen?

Onze tactiek om te winnen is de sfeer erin houden, zowel in het veld en aan de lijn! En daarnaast uiteraard goed spelen maar met onze fanatieke coaches is dit natuurlijk piece of cake!

PS: als je dit leest en denkt “hé ik ben veel luider dan Celine,” niet getreurd als je blijft schreeuwen verschijnt onze interviewer misschien wel voor je neus.