Huisvesting PVT (100%)

Update 16-02-2024:
Vandaag hebben alle gastgezinnen de brief ontvangen met daarin informatie over het PVT en de spelers die bij hen komen logeren. Wel gastgezin, maar geen brief gehad? Stuur dan even een mailtje naar huisvesting@pvt-assen.nl.

Update 12-02-2024:
De huisvesting is rond! Vanochtend hebben we voor de laatste spelers onderdak kunnen vinden. Het PVT wordt mogelijk gemaakt door maar liefst 140 gastgezinnen!


Oospronkelijk bericht:
Meedoen met het PVT betekent logeren bij een gastgezin!

Assen staat bekend om haar gastvrijheid. Al meer dan 55 jaar worden de spelers van het PVT ondergebracht bij gastgezinnen. Aan het PVT doen bijna 60 teams mee, wat betekent dat er ruim 500 spelers naar Assen komen en er ca 125 gastgezinnen nodig zijn!

Wie regelt voor mij een gastgezin?

Omdat de ervaring leert dat in de meeste teams er altijd wel iemand is die familie of kennissen in Assen heeft, is het uitgangspunt dat je als team eerst zelf je best doet om een gastgezin te regelen. Lukt dat écht niet, dan zal onze Huisvesting je daarbij helpen. Wij hebben een breed netwerk binnen de (NGK en andere) kerken in Assen.

Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om als team onderdak te regelen op bijvoorbeeld een bungalowpark of in een groepsaccommodatie!

Het klinkt heel gezellig om als team op een bungalowpark te gaan zitten of in een groepsaccommodatie, maar hiermee haal je wel één van de pijlers van het PVT onderuit. Het PVT is namelijk niet alleen een feestje voor jou en je team, maar voor heel Assen. Om draagvlak voor het PVT te houden, is het ontzettend belangrijk dat inwoners van Assen betrokken zijn. Ze zorgen niet alleen voor bed-bad-brood, maar ook voor goed gevulde tribunes! Zonder gastgezinnen, geen gezelligheid en geen PVT!

De contactpersonen hebben een Nieuwsbrief ontvangen met meer informatie en tips over het vinden van een gastgezin.