HB | Menso Alting Zwolle – N.S.G. | veld 4 | 12.30

Door:

Een wedstrijd uit de midden poule van HB. Het publiek zit al snel vol met Zwolle en Groningen supporters; de wedstrijd kan beginnen! Al snel een paar leuke rally’s, en Harry uit Zwolle weet de bal een aantal keer goed af te blokken. Zo probeert Groningen toch weer op een hogere eindstand te komen. Beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd, en deze wedstrijd zit vol met indrukwekkende
aanvallen en slim geplaatste ballen. Het gaat redelijk gelijk op, maar Zwolle gaat het hardst richting de 20. Jorian uit Zwolle vist een bal van de grond, en Menso Alting weet een paar punten achter elkaar te scoren. De eerste set voor Menso Alting!

Anne uit Zwolle maakt een mooie ace en brengt de score in de tweede set weer gelijk op 5-5. Hierna volgt een dreigende aanval vanuit Groningen, maar die wordt keurig afgeblokt door Zwolle. De volgende rally proberen de Groningers het nog een keer, en deze aanval raakt wel gelijk de grond. Leuke set om naar te kijken, en er wordt steeds harder aangevallen. Gerco uit Zwolle trekt alles uit z’n lijf om een bal van de grond te rapen, maar helaas wordt deze afgekeurd door 4x aanraak. Hierna weten Groningen weer een paar keer te scoren, wat leidt tot een time-out aangevraagd door de coach van Zwolle. Hierna pakt NSG het goed op en scoort een aantal punten achter elkaar. Zwolle maakt een paar mooie rally’s achter elkaar, en weet zo de stand van 18-14 naar 18–19 te brengen, en hebben opeens nog maar één punt nodig om deze set te pakken. En dat doen ze vervolgens met volle overtuiging! Gefeliciteerd mannen!