PVT 2020 – scheidsrechters + controleurs + EHBO

PVT 2020 – scheidsrechters + controleurs + EHBO

Op het PVT worden in 4 dagen meer dan 300 wedstrijden gespeeld. Als PVT organisatie zijn wij trots op de vaste kern scheidsrechters, controleurs en EHBO die elk jaar weer paraat staan. Maar omdat het PVT nog steeds groeit, kunnen we wel wat extra medewerkers gebruiken gebruiken! Daarom zijn wij voor het 53ste PVT 2020 alvast op zoek naar jou! 

 

Scheidsrechters

Scheidsrechter op het PVT is een keigave ervaring. Je deelt 4 dagen met ruim 500 volleyballers tijdens het mooiste volleybaltoernooi van Nederland. Het is mooi wanneer je Nevobo scheidsrechter bent, maar dat is geen vereiste. Samen kijken welke wedstrijden voor jou leuk zijn om te fluiten.

Ben je 1 of meerdere dagdelen beschikbaar en heb je enige ervaring met het scheidsen van wedstrijden, dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je mailen naar wedstrijdleiding@pvt-assen.nl.

Controleurs

Ben jij 15 jaar of ouder? Wij kunnen nog wel een paar controleurs gebruiken! Als controleur mis je niets van het PVT. Meedoen als controleur staat garant voor 4 fantastische PVT dagen!

We zijn op zoek naar aanpakkers. Woensdag help je mee de sporthal klaar te maken voor het PVT spektakel. Samen met een leuk team aan vrijwilligers verzorg je de toegangscontrole. Je werkt in tweetallen in blokken van 2 of 3 uur. Daartussen kun je lekker je gang gaan. Lekker chillen of een wedstrijd kijken. Samen houden we het sportcomplex netjes en ’s avonds sluiten we de boel met elkaar af.

Voor meer informatie, mail naar security@pvt-assen.nl

EHBO
Heb jij een EHBO diploma en ben je 1 of meerdere dagdelen beschikbaar? Het zou heel fijn zijn wanneer je dan een deel van je vrije tijd aanwezig wilt zijn op het PVT.

We hopen uiteraard dat je niet hoeft uit te rukken tijdens het PVT. Helaas zijn er elk jaar wel wat enkeltjes of polsjes die verzorging nodig hebben. Daarom hebben we je hard nodig. Wij vragen jou of je als vrijwilliger op het PVT aanwezig wilt zijn. Ook als je maar enkele dagdelen beschikbaar bent, is jouw hulp meer dan welkom.

 

Het PVT is een toernooi dat wordt georganiseerd voor christelijke scholen. Het PVT wordt mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die onbetaald hun tijd en energie inzetten. Daarvoor geven wij jou een onvergetelijke herinnering voor terug!