Medewerkers gezocht! Scheidsrechters + EHBO + Controleurs + Kassamedewerkers

Medewerkers gezocht! Scheidsrechters + EHBO + Controleurs + Kassamedewerkers

Op het PVT worden in 4 dagen meer dan 300 wedstrijden gespeeld. Als PVT organisatie zijn wij trots op de vaste kern vrijwilligers die elk jaar weer paraat staan!

Ook voor het komende PVT zijn we nieuwe medewerkers nodig! Vanaf 15 jaar kun je al helpen!

Ben je 1 of meerdere dagdelen beschikbaar, dan ben je van harte welkom!

 


Scheidsrechters

Scheidsrechter op het PVT is een keigave ervaring. Het PVT is voor veel PVT-ers een blijvende herinnering, het mooiste volleybaltoernooi van Nederland! 

Het is mooi wanneer je Nevobo scheidsrechter bent, maar dat is geen vereiste. Ervaring wel. Samen kijken we welke wedstrijden voor jou geschikt zijn om te fluiten.

Voor meer informatie kun je mailen naar wedstrijdleiding@pvt-assen.nl.


EHBO-ers 

Ook zoeken we versterking voor ons EHBO team. 

Voor meer informatie kun je mailen naar wedstrijdleiding@pvt-assen.nl.  


Controleurs

Ben jij 15 jaar of ouder? Als controleur mis je niets van het PVT. Meedoen als controleur staat garant voor 4 fantastische PVT dagen!

We zijn op zoek naar aanpakkers. Samen met een leuk team verzorg je de toegangscontrole en help je bij het opbouwen en afbreken van de velden. Je werkt in tweetallen in blokken van 2 of 3 uur. Daartussen kun je lekker je gang gaan. Lekker chillen of een wedstrijd kijken. Samen houden we het sportcomplex netjes en ’s avonds drinken we nog wat na met elkaar. Bij voorkeur ben je meerdere dagen beschikbaar.

Voor meer informatie, mail naar security@pvt-assen.nl

Kassamedewerkers

Ben jij 15 jaar of ouder en heb je zin om met een vriend of vriendin mee te draaien in het kassateam? Stuur een mailtje naar secretariaat@pvt-assen.nl.


Het PVT is een toernooi dat wordt georganiseerd voor christelijke scholen. Het PVT wordt mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die onbetaald hun tijd en energie inzetten. Daarvoor geven wij jou een onvergetelijke herinnering voor terug.