Inschrijving 53ste PVT 2020

Inschrijving 53ste PVT 2020

De inschrijving van het mooiste volleybaltoernooi van Nederland is weer gestart! Klik hier om direct in te schrijven. Alle (ons bekende) contactpersonen hebben inlogcodes ontvangen. Geen inlogcodes, stuur een mail naar secretariaat@pvt-assen.nl.

Het PVT is een 4 daags volleybaltoernooi voor (oorspronkelijk) de gereformeerd vrijgemaakte scholen (VO, MBO, HBO, UVI) en studentenverenigingen. Bedoeld om scholieren en studenten met elkaar in contact te brengen. Behalve een sportieve uitdaging, ook een evenement waar jongeren blijvende herinneringen en nieuwe vriendschappen aan over houden. Aan het PVT doen jaarlijks meer dan 50 teams  mee.

Benieuwd of jouw school of vereniging mee kan doen aan het PVT?

Over het PVT

Het PVT is in meer dan 50 jaar uitgegroeid tot het grootste meerdaagse evenement voor christelijke scholen en studentenverenigingen. Het aantal deelnemers aan het PVT werd jarenlang beperkt door de grootte van Sporthal De Timp in Assen. Met een capaciteit van 4 volleybalvelden konden maximal (ca) 46 teams mee doen. In 2017 is het PVT verhuisd naar sporthal Olympus met maar liefst 6 volleybalvelden. Daarmee heeft de PVT organisatie besloten  om ook het aantal deelnemers te verruimen en de doelgroep te verbreden. Sinds 2019 doet ook een aantal andere christelijke studentenverenigingen mee aan het PVT.

Als organisatie hebben wij als doel om een keigaaf toernooi te organiseren. Het is natuurlijk fantastisch dat er al meer dan 50 teams mee doen aan het PVT. Volleybal is een fantastische sport en het is ontzettend gaaf om dit toernooi te mogen meemaken. Hoe meer teams, hoe mooier zou je zeggen. Natuurlijk is dat gaaf, maar toch hebben we als organisatie ervoor gekozen om het aantal teams geleidelijk te laten groeien. Niet alleen om het organisatorisch en financieel verantwoord te houden, maar ook om de unieke sfeer van het toernooi te behouden. Waarbij (hopelijk met jullie begrip) de gereformeerde scholen en studentenverenigingen een klein streepje voor hebben bij de aanmelding. De meeste doen namelijk al meer dan 50 jaar mee aan het PVT! Maar ook dan hebben we elk jaar ruimte voor een aantal nieuwe teams.

Meedoen aan het PVT

Het PVT staat voor inclusiviteit! Een toernooi waar elke jongere zich thuis mag voelen. Waar we sportief, met plezier en respect met elkaar omgaan. Elke jongere telt!

Tegelijk is het PVT een toernooi met exclusiviteit: gericht op christelijke scholen en studentenverenigingen die de waarde van dit toernooi herkennen.

Wil jij met jouw school meedoen aan het PVT, wij zijn benieuwd naar jouw motivatie! Stuur een mail naar secretariaat@pvt-assen.nl.

N.b.: Aanmelding en deelname gebeurt onder verantwoordelijkheid van de school of vereniging en dient te worden gedaan door een contactpersoon die de school mag vertegenwoordigen. De PVT organisatie behoudt zich het recht voor om een inschrijving af te wijzen.