PVT feestavond

Door:

Als PVT organiseren wij een feestavond voor alle spelers, waarbij uiteraard ook medewerkers, gastgezinnen en andere jongeren welkom zijn. Speciaal voor dit feest verbouwen we een deel van de sporthal en wordt de sportkantine omgedoopt tot PVT Café voor de studentenbattle/pubquiz.

Het programma is als volgt (tijden onder voorbehoud):

19.00 – 20.30PVT dinerZaal 1Op aanmelding
20.00Zaal openZaal 1/ sportkantineAll
20.30 – 21.15Stevie Drums – bucket clinicZaal 1A cat scholieren
21.15 – 22.00Keyz – party hitsZaal 1All
22.00 – 23.00Studentenbattle / PubquizSportkantineB cat scholieren en studenten
23.00 – 00.00Karaoke (o.v.b.)SportkantineAll
22.00 – 01.30DJ Merdeka / KeyZZaal 1All

Altijd al eens willen leren drummen onder begeleiding van een professionele drummer! Dit is je kans. Er staan 150 emmers en drumstokken klaar om jullie een paar toffe ritmes aan te leren! Dan kun je alvast oefenen voor tijdens de finales op zaterdag, want dan staat jullie een drumspektakel te wachten!

De studentenbattle/pubquiz wordt georganiseerd door de VGS-Nederland studentenverenigingen, voor alle studenten en scholieren in de B-categorie die het aandurven! En voor wie liever meteen de dansvloer op wil? Geen probleem: KeyZ (van eerdere PVT’s bekend als de Hitsklappers) en DJ Merdeka zorgen ervoor dat je knallend de avond doorkomt!

Vanzelfsprekend geldt NIX18. Zorg ervoor dat je je ID bij je hebt. Bij de entree ontvang je een polsbandje < 18 jaar of > 18 jaar. Tijdens de feestavond betaal je met munten. We hanteren gereduceerde prijzen om de feestavond voor iedereen betaalbaar te houden. Frisdrankmunt € 1,50. Bier/wijnmunt € 2,50.

Wil je je vrienden of leden van je studentenvereniging uitnodigen om ook op de PVT feestavond te komen? Van harte welkom. De entree voor hen bedraagt € 5,00. Kaarten verkrijgbaar aan de kassa, of te bestellen via de website https://www.pvt-assen.nl/2023/02/19/pvt-feestavond/. Let op: Er geldt een maximum aantal bezoekers, dus raden wij aan om kaarten vooraf te bestellen.

Bestel hier je kaarten voor de PVT feestavond

Je kunt een mail sturen naar secretariaat@pvt-assen.nl. Geef daarbij duidelijk aan:
– je naam + adres + telefoonummer
– het aantal kaarten
– voor wie deze bestemd zijn / wat jouw connectie met PVT is of waarom je de feestavond wilt bezoeken