PVT 2022 gecancelled!

Door:

Het is onvermijdelijk. Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om het 54ste PVT 2022 te moeten annuleren. Als organisatie hadden we gehoopt dat het dit jaar wél door zou kunnen gaan. De voorbereidingen waren gestart, bijna 60 teams (!) hadden zich aangemeld en waren begonnen met de selecties en trainingen.

Een PVT is pas een PVT wanneer we 4 dagen volle bak kunnen volleyballen mét publiek mét een feestavond en natuurlijk mét 4 dagen onderdak bij een gastgezin. De kans dat eind februari überhaupt weer volop gebruik gemaakt kan worden van sporthal Olympus is nihil.

Wij hadden het jullie zo ontzettend gegund om weer helemaal van het PVT te kunnen genieten. Volleyballen, nieuwe vrienden maken, feest en 4 dagen van huis. kortom: een onvergetelijke ervaring opdoen!

Ook voor veel gastgezinnen en medewerkers is dit een telleurstelling. Jaar in jaar uit staan ze klaar. En nu voor de tweede keer achter elkaar géén logés en geen 4 dagen rondhangen in de sporthal.

We zullen het missen….

Misschien nog stille hoop. Als organisatie zijn wij aan het kijken of wij later dit jaar toch nog een alternatieve invulling kunnen geven of het PVT kunnen verplaatsen. Al zijn de kansen wel klein i.v.m. tentamens, examens en andere evenementen. Maar toch, we blijven stilletjes hopen. En anders op naar volgend jaar!