Inschrijven 54e PVT 2022

Door:

Een nieuw studiejaar. Hopelijk kunnen we corona definitief achter ons laten. En kunnen jullie weer zonder beperkingen naar de schoolbanken en de colleges. Is er weer ruimte om vrienden te maken, naar feestjes en de studentenvereniging te gaan.

En natuurlijk willen we komend jaar weer met z’n allen het PVT beleven!

Binnenkort starten wij met de voorbereidingen van het 54ste PVT 2022, welke wij hopen te houden van 23 t/m 26 februari 2022 in Sporthal Olympus.

Inschrijven
De inschrijving start op dinsdag 4 oktober om 16.00 uur via deze link.

Om een team in te kunnen schrijven heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Elke ons bekende contactpersoon heeft deze eerder van ons gekregen. Geen contactpersoon bekend? Stuur dan een mail naar secretariaat@pvt-assen.nl.

Inschrijven kan tot 15 oktober.

Waarom meedoen aan het PVT?
Het PVT wordt georganiseerd voor christelijke scholen en studentenvereniging. Van oorsprong doen vrijwel alle GKV scholen en studentenverenigingen uit heel Nederland mee. Sinds een aantal jaren heten we ook teams van andere christelijke scholen en studentenverenigingen welkom. Daarmee is het PVT een uniek toernooi voor actief christelijke jongeren. Ons doel is om jongeren op een sportieve manier met elkaar in contact te brengen. Het PVT staat voor jongeren garant voor een fantastische jeugdervaring en een plek waar vriendschappen voor het leven worden gemaakt!

Heeft jouw school of studentenvereniging niet eerder mee gedaan, maar wil je ook meedoen? Mail dan naar secretariaat@pvt-assen.nl en we nemen contact met je op!

Teams
Er kunnen ca 50 teams (ca 500 spelers) meedoen aan het PVT. Daarbij wordt gespeeld in de volgende categoriën:

  • Dames A en Heren A:
    voortgezet onderwijs vmbo t/m klas 4, havo/vwo t/m klas 3.
  • Dames B en Heren B:
    voortgezet onderwijs vanaf havo/vwo klas 4, MBO, HBO, Universiteit scholen en studentenverenigingen

Een team bestaat uit tenminste 6 en maximaal 8 spelers.

Kosten deelname
De kosten bedragen EUR 175,00 per team.

Huisvesting
De spelers slapen gedurende 4 dagen bij een gastgezin. Het is de bedoeling dat het team / de spelers zelf een gastgezin regelen. Bij voorkeur bij leden van een van de GKV kerken in Assen. Behalve dat dit een traditie is, willen we hiermee ook gezelligheid en veiligheid voor iedereen garanderen. Veel gastgezinnen hebben zelf ook schoolgaande kinderen. En niet onbelangrijk, zij bevolken als publiek ook de tribunes tijdens het PVT.

De ervaring leert dat spelers altijd wel een connectie in Assen hebben en onderdak prima geregeld kan worden. Lukt dat niet, dan zijn wij uiteraard graag bereid om daarbij te helpen. Er heeft nog nooit iemand onder een brug hoeven slapen!

Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om op een bungalowpark of een groepsaccommodatie onderdak te regelen.

Covid19
Wij verwachten in 2022 weer veilig een PVT te kunnen organiseren. Uiteraard hebben ook wij ons daarbij te houden aan de geldende coronamaatregelen. Wij zullen deze nauwgelet volgen. Meer informatie volgt op deze site.