We missen jullie!

Door:

We hebben een bijzondere week voor de boeg. Voor het eerst in meer dan 50 jaar geen PVT. Een leeg gevoel. Geen opening in de Kandelaar, niet in spanning zitten wie de komende 4 dagen jouw gastouders zijn, niet met knikkende knieën je eerste wedstrijd spelen, niet je helemaal schor schreeuwen, geen nieuwe vrienden maken, geen PVT feestavond, geen….

Wat hadden wij als organisatie jullie dit jaar graag weer een fantastische PVT week bezorgd. Vandaag zijn we als organisatie bij elkaar geweest. Eerst in de Kandelaar en daarna zijn we met elkaar naar sporthal Olympus gegaan. Een desolate leegte en stilte….

We kunnen maar een ding zeggen: we missen jullie!

Natuurlijk laten we het PVT niet geheel ongemerkt voorbij gaan. Volg ons de komende week op Facebook, Insta en op de site.

Stay safe and stay tuned!