Het 54e PVT afgelast

Door:

De voorjaarsvakantie van 2021 gaat er helaas anders uitzien dan hoe we deze vakantie de laatste jaren hebben beleefd. Waar we ieder jaar vier dagen lang mochten genieten van volleybal en gezelligheid, zal dat dit jaar helaas niet gaan gebeuren. 

Al enige tijd is het bestuur begonnen met de voorbereidingen van het 54e toernooi. Al vanaf het eerste overleg is rekening gehouden met een PVT dat niet door kan gaan. Reden hiervoor is de huidige situatie met covid-19. En met pijn in ons hart hebben we nu dus besloten om het 54e PVT niet door te laten gaan.

Op dit moment is er namelijk nog geen uitzicht op versoepeling van de regels omtrent sportevenementen. Ook de ontwikkelingen van het virus zelf zijn nog niet zodanig dat er over drie maanden een toernooi kan worden georganiseerd. Hierdoor is de vorm waarin we het PVT kennen op deze termijn niet te organiseren. Ieder jaar krijgen honderden spelers immers onderdak in gastgezinnen, lopen de tribunes vol en is de feestavond op donderdag een groot succes met een fantastische opkomst. 

Wanneer we vooruit kijken naar de voorjaarsvakantie van 2021, dan weten we dat het saaie dagen gaan worden. Maar we hebben ons voorgenomen ook het 54e toernooi niet stil voorbij te laten gaan. 

Heb jij een leuk idee, bijvoorbeeld om iets digitaals te organiseren of door leuke dingen met elkaar te delen, laat het ons dan weten!

Uiteraard hopen we jullie allen in 2022 weer te begroeten om dan alsnog het 54e PVT te kunnen beleven.

Voor nu willen we iedereen alle gezondheid toewensen. Denk om elkaar, let op elkaar en vertrouw erop dat onze God over ons waakt!