Bedankt!

Door:

Het 53ste PVT is in een flits voorbij! Wij waarschuwden er woensdag al voor! De PVT bubbel waarin we 4 dagen lang met elkaar hebben geleefd, is uiteengespat. Maar dat geldt niet voor de herinneringen die we hieraan over hebben gehouden!

Als PVT organisatie willen wij alle spelers bedanken voor hun aanwezigheid. Koester de herinneringen en kom volgend jaar gewoon weer terug!

Ook alle gastgezinnen verdienen dank! Jullie hebben je huis maar liefst 4 dagen ter beschikking gesteld om dit PVT mogelijk te maken. Jullie hebben de 500 spelers van het 53ste PVT een onuitwisbare herinnering bezorgd!

En uiteraard willen wij ook alle medewerkers ontzettend bedanken. De security voor hun grote inspanning om alle praktische zaken gedaan te krijgen. Van toegangscontrole tot opbouw en afbreken (soms tot 05.30 uur ’s nachts!) en het schoon houden van het sportcomplex. Ook de scheidsrechters verdienen alle lof voor de 335 (!) wedstrijden die zij tijdens dit PVT hebben gefloten. Het is mooi om te zien dat er Nevobo scheidsrechters zijn die een toernooi als het PVT weten te waarderen.

Maar ook de wedstrijdleiding en de EHBO en alle tellers hebben pro deo overuren gedraaid op het PVT.

Roofradio en de Redactie waren weer present voor de musicale en mediale omlijsting van het PVT. Er zijn nieuwe deuntjes toegevoegd aan het PVT repertoire (nog eentje dan, nog eentje dan en dan gaan we naar huis…), de PVT website staat weer bomvol met foto’s, video’s en mooie verhalen. En natuurlijk de PVT film van PVT Producer Tijn André.

Alle sponsoren bedankt voor hun bijdrage. In het bijzonder Voetstuk Podotherapie en Rozeboom & Koezema voor de medewerkerskleding en VS Autoschade voor de tellershirts.

Last but not least willen we Sudosa-Desto bedanken voor de goede samenwerking tijdens het PVT.

Wat ieders steentje ook is geweest, samen hebben we er weer een feest van gemaakt. Het PVT kent alleen maar winnaars! Op naar het 54ste PVT 2021!