1000 woorden, één beeld

Door:

“Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden.” Een spreekwoord dat bij mijn PVT 2020 ervaring past. Normaal gesproken schrijf ik geen teksten en houd ik het bij het maken van foto’s, maar ook ik moest mijn hart even luchten. Beelden roepen emoties op. Ze kunnen ons beangstigen, verblijden, shockeren maar ook ontroeren of verbazen. Ieder jaar opnieuw mag ik proberen deze emoties vast te leggen, rondlopend met mijn camera door de hal zoekend naar dat ene moment, zoekend naar emotie.

Als ik één beeld mocht kiezen, één moment die voor mij PVT 2020 omschrijft, is een beeld wat ik niet zelf heb vastgelegd maar wel deel van uit maak. Deze foto roept bij mij emoties op, emoties van blijdschap, verdriet maar bovenal liefde. Deze foto houd ik dan ook dicht bij me tot lang na het zoveelste PVT. Ikzelf hoop in de komende jaren nog meer emoties vast te kunnen leggen, nog meer herinneringen te creëren, voor mijzelf en voor ieder ander die PVT bezoekt als speler, coach, supporter en medewerker. PVT 2020, wat was je geweldig en tot volgend jaar!