Redactie zoekt schrijvers

Door:

Het wordt tijd om de armen ineen te slaan. Die van de redactie en de spelers, coaches en toeschouwers wel te verstaan.
Want wanneer je vier dagen lang in een sporthal rondhangt, wachtend op jouw wedstrijden die soms kort, maar vaak lang nodig hebben om elkaar op te volgen. Dan kan een bepaald gevoel zich meester van jou maken. Het gevoel om een nuttige bijdrage te willen leveren, om van waarde te kunnen zijn. Wanneer jij dit herkent, lees dan verder.

Wil jij jezelf namelijk in een mooi tekstueel stuk uiten? Ligt er iets op je hart en/of tong dat er in spraak niet uitkomt? – Dit kan een mooie anekdote zijn over een gebeurtenis op het pvt, een ode aan speciaal pvt-persoon of een te gek enerverend wedstrijdverslag vanuit jouw ervaring als speler, coach of toeschouwer-. Kom dan even langs bij het redactiehok. Neem een laptop mee of gebruik er één van een redactielid naar keuze en lever je te gekke stukje aan. Een bericht mailen mag ook naar redactie@pvt-assen.nl