Groep 8 NoorderBasis 1 dag gratis entree

Door:

NoorderBasis is trotse sponsor van het PVT.

Zit jij in groep 8 van een van de scholen van NoorderBasis, dan mag jij gratis 1 dag naar het PVT! 

Want volgend jaar zit jij ook op het voortgezet en doe jij misschien wel mee met dit fantastische toernooi! Dus heb jij zin om naar het PVT te gaan, kom dan lekker een dagje naar Assen! Jouw gratis toegangskaart ontvang je via jouw meester of juf van groep 8.

Wat is het PVT?
Het PVT is een heel groot volleybaltoernooi in Assen voor christelijke scholieren en studenten. Zoals van het Gomarus College, Greijdanus College, Guido de Bres of het Menso Alting. Er doen wel 56 teams en 500 spelers mee. Misschien jouw broer of zus ook wel. Of misschien hebben je ouders vroeger wel meegedaan. Het is een heel leuk toernooi om te komen kijken.

Woensdag19-0213.00 – 22.00 uurWedstrijden
Donderdag 20-0208.30 – 20.00 uurWedstrijden
Vrijdag 21-0208.30 – 22.00 uurWedstrijden
Zaterdag20-0208.30 – 16.00 uurFinales

Wat is er voor kinderen te doen?
Op vrijdag 21-02 is er special voor kinderen een springkussen en een volleybalclinic waar jij ook aan mee kunt doen. Als je in groep 8 zit kun je van 11.45 – 12.45 zelf lekker spelen! Je hoeft niet te kunnen volleyballen hoor!

Maar natuurlijk mag je ook op woensdag, vrijdag of zaterdag komen. Op het PVT is altijd wat te beleven!

Hoe kom ik op het PVT?
Het is natuurlijk leuk om met een paar kinderen uit je klas te gaan. En als je niet in Assen woont, dan kun je je vader of moeder vragen of ze meegaan. Een dagkaart kost normaal 4 tot 5 euro. 

Het adres is Groen van Prinstererlaan 100 in Assen.