Opening PVT 2019

  • 0

Opening PVT 2019

We staan er klaar voor, het complete bestuur staat klaar in de hal om de kerk in te lopen, we hebben er zin in, maar dat is een understatement. We bruisen van energie en staan klaar om het toernooi te beginnen. In de kerk, zoals elk jaar. In de kerk, omdat we samen als christenen dit toernooi ervaren. Voorzitter Arjan Elsinga neemt zijn plek in en hij brandt los.

Arjan neemt ons mee in een stukje historie van het PVT, het feit dat er dit jaar voor het eerst buiten de gereformeerde scholieren en studenten aanwas is. Het is een nieuwe stap in dit toernooi. Een mooie stap om als christenen samen te zijn en herinneringen te maken!

We lezen uit de Bijbel, het verhaal van de Emmaüsgangers, pelgrims samen onderweg. De boodschap is duidelijk, we lopen een stuk samen op en laten elkaar na dit toernooi weer los. We ontmoeten, we leren kennen, we vieren, we volleyballen, we dansen, we zingen en soms laten we weer los en gaan we onze eigen weg. We bidden onze grote God om een zegen over het toernooi.

Ondanks dat het verhaal kort en bondig is, is het geroezemoes in de zaal te horen en steeds duidelijker aanwezig. De spelers kunnen bijna niet meer stil blijven zitten, ze willen maar één ding, volleyballen!

Na wat huishoudelijke mededelingen spreekt Arjan de woorden waar iedereen op wacht;

“Dan verklaar ik het 52e PVT voor geopend!’’

Laten we volleyballen, feestvieren, dansen, fotograferen, controleren, kijken, aanmoedigen, tellen, zingen, scheidsen. Laten we Genieten en zeker niet met mate!!


Laat een bericht achter

Sponsoren

Laatste foto’s